30 december

det betyder att det är nyår imorgon (Y) 
Men idag eller ja snart så ska vi iväg på mellandagsrean ska se om jag hittar några idrottsskor för jag behöver verkligen det för mina andra är inte alls bra..
kanske hittar något till imorgon också får se :) <3
ha det så bra alla idag :) <3

29 december

idag vaknade man ju då bara för att min kära mamma ringde och väkte oss vid halv ett tiden (Y) var skit trött men det är inte kul att sova bort alla dagarna på lovet..
så imorgon blir det att ställa väckarklockan vid 9 så man hinner att göra något.
aja har fått gjort lite idag i alla fall.. har städat ut Älsklings rum på lite flaskor och så (se bilden nedanför)
har även fått börjat på lite läxor känns jätte bra faktiskt.
nu är det inte iheller långt kvar till nyår längtar as mycket!!<3

bilder

Detta inlägget kommer att bestå av bilder på det bästa i mitt liv!<3

27 December

glömde blogga igår men det var för att jag inte alls hade något att skriva. 
Idag är det i alla fall tisdag och en dag närmare nyår, kommer bli riktigt kul för då ska jag vara med underbara vänner och min underbara kille som jag ska pussa på tolv slaget, kommer bli den underbaraste nyår som jag har haft!<3
vad ska ni göra på nyår?

25 november

idag är det den 25 november och det betyder att det är dagen efter jul, och jag skrev inget inlägg igår för att vi har hemma rätt sent så men ja.. 
Som sagt det var julafton igår och det var riktigt mysigt, fick Zlatan boken som jag har velat ha ett tag nu, så nu ska jag bara läsa till kapitel 16 så ska jag och Fredrik tävla om vem som läser ut den fortast hehe får se hur det går.. ja jag fick två klockor också en lime grön och en rosa, fick micro sd kort till min mobil också så att jag kan ha några låtar på min mobil...
aja som sagt det är den 25 idag och då har vi varit på båten till Danmark och handlat lite, mysigt.. sen var vi i örkelljunga hos tommy och ulrika det var också mysigt.. och nu sitter jag här framför datorn och snackar med min älskling och Fredrik hehe :)
IMORGON bär det av hem till min Älskling längtar sjukt mycket redan!!!<3
vad har ni fått för något kul i julklapp?

23 december

innan idag så åkte ju älsklingen hem för att han skulle fira jul hemma, inte så kul men jag får träffa han igen på måndag och det ska bli roligt faktiskt <3
Men imorgon bär det i alla fall av upp till mormor i varberg och det ska faktiskt bli roligt och fira med dom där uppe har inte gjort det på hur länge sen som helst tyvärr :/ <3
aja nu ska jag i alla fall spela lol med älskling och hans kusin :D

21 december

Idag är det då avslutning riktigt skönt, och jag har blivit klar med tre saker som reklambyrån, foto slutuppgiften och idrottsinlämning. Är riktigt stolt faktiskt.. nu har jag bara dom där 1000 grejerna kvar (Y)
Puss hej leverpastej (blir ingen fråga idag :)) <3

20 december

Idag är det tisdag och det betyder träning för min del i alla fall, det ska faktiskt bli riktigt skönt förutom att min jävla träningsverk kommer att komma tillbaka i armarna men skit i det :)
Men imorgon är det onsdag och det betyder att vi slutar skolan och går på jullov.. men vi slutar inte förräns kl 17.00 segt men endån.. skönt att sluta en dag tidigare i alla fall, för skulle egentligen sluta på torsdag..
LÖRDAG BETYDER JULAFTON OCH DÅ BÄR DET AV TILL MORMOR :)
aja nu får jag nog fortsätta med det jag håller på med heh
När går ni på jullov?


19 december

Idag är det då den 19 december och det betyder att det bara är 5 dagar kvar till julafton men jag har inte alls haft någon julfealing hittilis :(
aja men längtar endån till julafton för att jag vet att älskling har köpt dyra saker till mej hehe <3
jaja men nu måste jag fortsätta plugga vidare på allt mitt skit....
Har ni mycket läxor nu innan jul?


2011-12-18

nu är mitt 15 dagars uppdrag slut.. så får se hur mycket uppdateringa det blir nu för har riktigt mycket att göra i skolan nu så tror inte jag kommer hinna så mycket men jag skriver om jag hinner som sagt..

aja idag har jag i alla fall varit med Erika Lundahl, Erika Svensson, Fredrik, älskling och Emil och jag har haft det riktigt roligt, och just nu sitter jag hemma hos Fredrik och spelar lite det blir vell sängen snart för att vi ska iväg hem vid tolv imorgon för att vi ska på lucia kaffe hos min kära stora syster, kommer bli riktigt mysigt faktiskt!
Sen är det ju skola igen på Måndag :/ men det är inte alls långt kvar nu till jullovet som börjar på onsdag efter fem och det ska faktiskt bli riktigt gött!
Sen är det ju också jullafton på lördag och jag längtar faktiskt mycket för ska hem till mormor, men Älskling ska inte med så det kommer ju bli tråkigt utan han men men.. han kommer ju igen och det är ju bra om vi är ifrån varandra lite så vi hinner sakna varandra också! :D <3
Fast den 22 kommer min kära syster, hennes kille och min kära syster son hem till oss så ska vi ha våran första jul hehe :) eller ja Emils aldra första jul.. kommer faktiskt bli riktigt mysigt!
Nu orkar jag faktiskt inte skriva mera har ont i tummarna hehe.. så ni får ha det bra :D
Älskar min Jesper Eriksson till 100000000000 <33333
Ska ni hitta på på julafton då? :)

15. Hur man lagar min favoriträtt

jaa min favorit rätt är ju då Tacos och det vet ju alla egentligen hur man lagar det men jag kan ta det en gång till endån :) 

1. steker köttfärsen i en stekpanna
2. sen lägger man i tacokryddorna
3. sen skär man upp dom grönsakerna man vill ha
4. sen sätter man in bröden i mikron i typ 30 sekunder
5. sen är det bara att duka fram och äta upp allt :D

14. Vad jag önskar mig i 18års present.

i 18 års present så önskar jag faktiskt mig mest av allt en rosa volvo hehe :) är sjukt galen i både rosa och i volvosar <3
sen önskar jag mej också en iphone 4s om inte iphone 5 har kommit ut då skulle det vara roligt med en iphone 5 istället.
Sen det sista jag önskar mig är en kväll på krogen med min kära bror Tommy och min kära Syster Micaela ( dom bjuder så klart) <3

13. 3 av mina favorit filmer

3 av mina favorit filmer är breaking dawn, kvinnan som lekte med elden och någon av Harry Potter filmerna! :)

12. Hur jag vill att mitt liv ser ut om 10år.

om tio år vill jag att mitt liv ska se ut såhär:    ett fast jobb, en underbar pojkvän, kanske ngt barn, ha underbara vänner!  ja allt detta i stort sätt :)

11. En mycket gammal bild med ett stort minne bakom.

det fick bli denna bilden då vi kom fyra i hällevikscupen, den cupen betydde jätte mycket för mig för jag gick på medicin dom dagarna men jag kämpade endån till 110 % men egentligen fick jag inte spela alls, men jag ville verkligen göra allt för mitt lag!...<3

10. 3 låtar jag inte kan sluta lyssna på.

3 låtar som jag gillar är
1. Rascal Flatts – Bless The Broken Road
2. Mange Makers – Jul hos Mange
3. Daniel Adams-Ray – Dum av dig

9. Mina morgonrutiner

Min klocka brukar ringa vid sju och sen går jag upp vid tio över sju eller något sånt, sen klär jag på mig, sen går jag upp och gör någon macka att ta med mig till skolan. Sen går jag ner och gör vid mig det sista så jag är klar till kvart i åtta och sen sticker jag till skolan.
så här går det till nästan varje morgon förutom på helgerna, för på helgerna när jag är hos älskling så brukar vi för det mesta äta frukost vid tre tiden eller något sånt och ja..

8 en bild före och efter redigering

Före
Efter

random inlägg

Amy Diamond – Julen Är Här
tycker verkligen att denna låten är super bra, så jag var tvungen att lägga in den här och få lite julinspiration för alla verkar så otroligt trötta på livet idag.. så jag vill få upp alla ett snäpp :D
så lyssna görna på låten om ni mår dåligt..

7. mitt favoritplagg

mitt favorit plagg eller ja i detta fallet får det bli mina och det är mina koftor som jag köpte för några månader sedan...

6. Mina topp 4 favorit bloggar

1. http://icanpikan.blogg.se/ - Erika Lundahl <3
2. http://piggelinglass.blogspot.com/ - Johanna Söndergaard <3
3. http://eriikasvensson.blogg.se/ - Erika Svensson <3
4. http://isabelboltenstern.com/ - Isabel boltenstern
det finns även fler bloggar som jag gillar men dessa är dom jag läser mest i alla fall <3

5. Mitt favorit tv-serie avsnitt.

min bästa tv-serie är Glee och det bästa avsnittet är faktiskt då när dom är och tävlar i sesong två det aldra sista avsnittet.

4. Hur mina kompisar skulle beskriva mig som person.

Jag tror mina kompisar skulle beskriva mig som en snäll och delvis lugn tjej men är bäst på att skäma ut folk ;) <3

3. 2 ord jag använder allt för ofta.


1. Kära du
2. BTW :D
RSS 2.0