fina grejer

 
 
 
 
 
Jag blev tipsad av en vän http://icanpikan.blogg.se/ eller ja jag såg det på hennes blogg och tänkte gå in och kolla vad det var för något och hittade mycket fina grejer där!
 
dessa rosa tre armbanden var riktigt snygga! gillar rosa men har även gillat döskallar hur länge som helst så var riktigt snygga.
Den svarta ringen var riktigt cool oxå! jag brukar inte använda ring annars men den var riktigt snygg, hade verkligen kunnat använda den!
Dem silvriga örhängena var oxå riktigt snygga!
 
 
här är hemsidan jag hittade allt detta ifrån http://www.luxurydetails.se

26 november

Jag har mått väldigt dåligt nu på sista tiden för det mesta är det skolan men det är inte allt jag vet inte vad det kan vara för jag vill ju verkligen kunna må bättre men just nu så tror jag inte att jag kan göra det..
 
Jag vill ha någon som verkligen bryr sig om mig, som verkligen kommer hem till mig när dem märker att jag mår dåligt.. det har aldrig hänt o det kan bero på att jag aldrig har haft riktiga kompisar om man säger så jag har varit mobbad i nästintill hela mitt liv o det sätter sig inombords så jag är rädd att ta in personer i mitt liv för jag tror att dem bara vill vara med mig för att ta reda på en massa saker om mig för att sen gå runt o snacka en jävla massa skit. Jag vet inte om det har hänt nu för jag känner att jag glider ifrån väldigt många vänner just nu. Men det är alltid jag som tar iniativet o hör av mig o det pallar jag verkligen inte med nu längre...
 
Allt är bara skit nu! dem ända som ställer upp för mig just nu är min familj, även min storasyster o hennes familj! Tack ni betyder allt o lite till för mig utan er så hade jag nog inte stått här jag står idag!
 
Jag glömde även nämna att min kära pojkvän är den som verkligen får mig att må bra, han får även mig att inte tänka på att jag har varit mobbad utan bara gå till skolan o göra det jag ska o sen sticka hem igen! Enkelt liksom! 
 
Jag vet att det är folk som tar åt sig av detta jag har skrivit men det är bra för det ska ni göra för jag orkar inte ha det såhär mer! Vill ha vänner som ringer mig o frågar om vi ska ta en fika, vill ha vänner som kommer hem till mig o sätter igång en film och tittar tillsammans med mig! Jag vill ha vänner som verkligen bryr sig om mig! Jag vill ha vänner som alltid stannar hos mig vad som än händer!

Fredag

Idag är det fredag o den är propp full!
Först körlektion kl 11, sen fotografera kl 12.30 sen hem vid ett sen blir man hämtad vid tre tiden sen blir det kanske bio med älskling ikväll! Men liksom fredagar är fredagar då ska man ha propp fullt hehe ;)

Tack o hej leverpastej!

- Christine

har ingen rubrik

Jag kände att förra inlägget blev väldigt negativt! jag har fått hjälp av två fina vänner idag om hur jag kan göra med skolarbetena o så, Tack så mycket behövdes verkligen!
 
Nu är det bara värken kvar som ska försvinna o förhoppningsviss gör det de innan jag somnat för orkar verkligen inte ha ont i hela kroppen när man ska sova!
 
ha det gött alla mina fina läsare!
 
- Christine

Negativ

Jag vet inte vad det är som händer med mig! Är negativ hela tiden o har ont hela tiden, det är som om jorden håller på att gå under.
Mår inte alls bra just nu, men kompisar o skolan det jag är lycklig över just nu det är att jag har min underbara pojkvän som bryr sig verkligen om mig men även min fina familj som finns där för mig hela tiden... Jag vill bara att allt ska bli som förr med alla mina kompisar, jag känner mig hatad varför gör jag det?? jo för jag känner mig ensam rätt ofta vet inte vad jag ska ta mig till.. Går ut skolan om några månader och då ska jag verkligen få ordning på mitt liv o sortera ut vilka som är mina riktiga kompisar o vilka som inte bryr sig alls...
 
Jag känner att skolan är bara skit just nu! 
 
(Jag dömer inte ut någon just nu så fråga inget för jag orkar verkligen inte svara)
 
Jag bara vet inerstinne vilka som betyder sjukt mycket för mig o vilka som inte gör det o det kommer inte komma ut på ett bra tag kan jag säga!
 
Förlåt mig om jag inte mår bra men jag vill oxå säga till när jag inte mår bra o som sagt det gör jag verkligen inte just nu!
 
Ha det bra alla mina läsare!
 
- Christine

Idag

Det jag hatar riktigt mycket det är folk som skriver en jävla massa skit om andra men inte kommer till personen först! Blir så jävla less på det! Förhelvete väx upp!

Tack för mig behövde bara få ut mina känslor lite :)

Hallu

Hej på er, Erika här!
Har precis fixat Christines nya header, fin eller hur?! ;D har historia och väntar på att gruppen innan oss ska bli klara med sitt seminarium så vi kan ha vårat :) tycker ni kan gå in på min blogg och förlja mig ^^
Ha en bra dag!
-Erika

Första inlägget ifrån mobilen

Hej detta är mitt första mobilinlägg skulle se hur det funkade o det verkar funka bra!

Nu har jag varit sjuk i tre dagar i streck o jag kände att jag verkligen inte orkade mer så jag frågade mamma om vi kunde åka in till akuten igår o det gjorde vi men doktorn sa att det är absolut inget farlig o fortsatte det skulle jag in i slutet av veckan igen!
Men som tur är så inatt fick jag it allt så mår bättre i magen men eftersom jag inte sovit på tre nätter så kände jag att jag var tvungen att vara hemma idag o sova så nu känns det mycket bättre! Ha det bra alla ;)

RSS 2.0