30 januari

Denna månaden har gått sjukt snabbt, men även den här veckan eller ja allt går sjukt snabbt numera! inte så himla långt kvar tills vi tar studenten, LÄNGTAR! ska bli så himla skönt o slippa allt med skolan!
 
Nu sitter jag här o har tråkig historia, prov om två veckor jippi eller inte.. 
 
Men nästa vecka kommer bli rätt chill för då är det bara en skoldag för vi har en studiedag, två praktikdagar o en friluftsdag.
Nej nu får jag ta o börja jobba så att jag får rätt på det någon gång! 
 
Ha det
 
- Christine
 

Helgen

Denna helgen började sämst men sen när jag stannade kvar hos älsklingen så blev allt hur mycket bättre som helst! Han får mig alltid att känna mig underbar! <3

Imorgon är det praktik som gäller men jag letar praktik plats fortfarande så får va hemma! Jippi! Men hoppas jag får ngn praktik plats snart!

Ni får ha det bra!

- Christine

Balen

I mitt förra äínlägg så sa jag ju att jag skulle skriva om balen, studentfester o champagnefrukosten, så i detta inlägget så blir det balen..
 
Det som jag tror kommer vara tråkigt med denna balen det är att jag kan inte bjuda min pojkvän för att han går inte på skolan längre, men ja blir nog att gå med fina kompisar då istället! o det är ju oxå kul!
 
Nu har jag ju äntligen min klänning oxå, så nu är det bara skorna o lite accesoarer som saknas men det hinner jag fixa innan det kommer!
 
Ha det bra alla mina läsare
 
 
- Christine

Inspiration

Nu har jag fått lite fler tips av två fina vänner, Erika o Elin! Så nästa gång blir det att skriva om något av detta: Balen, studentfester, champagnefrukost. Så imorgon kommer ett nytt inlägg om detta upp! Ha en underbar kväll!

PEACE

-Christine

Vad ska jag skriva om??

Pappa kom med en mycket bra idé om att jag kunde skriva om studenten som nu sakta men säkert börjar närma sig!
Det kommer bli den bästa dagen i mitt liv, då när jag springer ut ifrån skolan och ser alla människorna som verkligen är där för min skull, för att det är min tur att ta studenten! Men det kommer bli jobbigt samtidigt för jag kommer sakna mina klasskamrater riktigt mycket, men samtidigt kommer det bli skönt o slippa allt som har med skolan o göra ett tag! 
 
Men jag har kollat lite jag kanske kommer söka efter ett år jag slutat om jag inte har fått ett fast jobb, o då blir det mest troligen flytta till Göteborg eller lite andra ställen, tror oxå det kommer bli otroligt bra!
 
Är det något annat ni vill jag kan skriva om studenten eller andra grejer så släng gärna hit en kommentar! 
 
Ha det bra!


 
 
 
 
- Christine
 
 

Tråkigt

Hej asså jag har verkligen inte haft något att skriva här på sista tiden så känner mig jätte dålig! Men för att kunna skriva behöver man inspiration o det känner jag att jag verkligen inte har det just nu! Så snälla hjälp mig om vad jag kan börja skriva om här på bloggen?

Ha en underbar kväll/natt sov gott mina läsare!

- Christine

Filmtajm

Idag är det onsdag och det betydde att man skulle ha historia på eftermiddagen, så då blev det film med Daniel Radcliff ( riktigt bra skådis) men filmen var inte så som jag hade förväntat mig, den var riktigt seg!
 
Ikväll blir det rep med musikalen!
 
ha det bra! 
 
 
 
- Christine

klänningen

Klänningen kom idag och det var jag jätteglad över, men jag blev mindre glad när den var alldeles för liten.. så jag har nu beställt en större storlek och försöker att returera den!
Hoppas denna blir bättre! 
 
- Christine

balklänning

 
Här är klänningen som jag beställde!

musik

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några låtar som jag har fastnat för! lyssna o njut!
 
- Christine

Första helgen i 2013

Jag har inte bloggat så mycket på livet för att jag har inte varit på topp humör, har haft väldigt mycket att tänka på o väldigt lite o göra :( men snart kommer bloggen igång igen det kan jag lova! Så på måndag eller tisdag då kör vi på riktigt igen, o ska försöka få in lite bilder på bildbloggen oxå!

Ha det bra alla där ute!

- Christine

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1564927/images/2013/pic_50e8533addf2b341752d7286.jpg" class="image">

RSS 2.0